Wat is een Bullet Journal?

Wat is een  <a href=Mylovelynotebook.nl ” style=”width:auto; height:auto; max-width:30% max-height:252px; margin:0px 10px;” align=”left”>

Wat is een Bullet Journal?

Velen van jullie die nieuw zijn in het maken van je eigen online dagboek, zullen willen weten wat een bullet journal is? Wat is het en hoe kun je het gebruiken om je levensverhaal te schrijven? Het kost elke dag ongeveer dertig minuten om je bullet journal te gebruiken, en het kan je helpen om je doelen, prestaties en al het andere dat je zou willen opschrijven in een dagboek op te schrijven. Hier is hoe u aan de slag kunt gaan.

Ten eerste is de beste plaats om met uw Bullet Journal te beginnen de Bullet Journal-site. Er is eigenlijk een video die u op weg helpt. Bekijk eerst de hele video, als je die al hebt gedaan, is het altijd een goed idee om een opfriscursus te nemen, aangezien er meer wordt ingegaan op de details van het bijhouden van je dagelijkse activiteiten. In het bijzonder zijn er drie dingen waarop u zich wilt concentreren. U wilt een dagelijks logboek maken, uw dagelijkse activiteiten opschrijven en uw doelen opschrijven. De eerste twee dingen zijn wat ik de dagboektaken noem; wat u gaat doen om uw dagelijkse activiteiten bij te houden en de doelen die u voor uzelf stelt.

Daarna hoeft u alleen maar naar de website te gaan, uw naam en e-mailadres in te voeren en vervolgens op de link "Account maken" te klikken. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je aan de slag met het maken van je dagboek met het systeem dat je wilt gebruiken. U kunt uw eigen naam en e-mailadres gebruiken of een van de vele gratis accounts die op de site beschikbaar zijn. Zodra dat is gebeurd, klikt u gewoon op "Start" en volgt u de eenvoudige instructies die u worden gegeven.

Site bezoeken voor meer info: http://mylovelynotebook.nl/