Wat is een Bullet Journal en waarom moet ik er een maken?

Wat is een Bullet Journal en waarom moet ik er een maken?

Wat is een bullet journal? Wat heeft het voor zin? Wat gaat er in één? Wat staat er eigenlijk in het tijdschrift? Wat heeft de toekomst voor deze methode in petto? Wat zit er in dit systeem?

Wat is een bullet journal

Ten eerste, wat is een bullet journal? Het is een dagboek met gebonden pagina's die op papier zijn geplaatst, dit is een van de eerste twee vragen die ik mezelf stelde toen ik er naar ging zoeken. Dit systeem is niets meer dan een set vellen die in een gebonden dagboekstijl zijn geplaatst, zoals een gewoon dagboek, maar niet een traditioneel dagboek. Ze worden vaak een maandelijkse spread of een dagelijkse spread genoemd en kunnen variëren van een week tot een maand, afhankelijk van waar u uw limieten op instelt.

Ten tweede, wat is een bullet journal? Dit is de derde vraag die ik mezelf heb gesteld en daar heb ik nog steeds geen antwoord op gevonden. Je kunt in zijn eigen dagboek schrijven, je kunt schrijven in een spread in planner-stijl, of je kunt het gewoon volledig in bullet-journal-stijl schrijven. In ieder geval is er geen limiet aan het aantal spreads dat u schrijft, het is volledig aanpasbaar Mylovelynotebook.nl. Het beste van hen is dat ze niet alleen voor velen een tijdwinst opleveren, maar ook een geweldige manier zijn om uw toekomstige logboek te schrijven, waarbij u belangrijke dingen bijhoudt die u moet doen, dingen die u wilt bereiken en dingen die u wilt om in uw "to do" -lijst te plaatsen.

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/