Uw beste kogeljournaal kiezen

 Als u op zoek bent naar het beste bullet-dagboek, kunt u overweldigd door de beschikbare keuzes. Ze komen in alle soorten en maten en er is gebonden om er een te zijn die aan uw behoeften voldoet. Maar voordat u koopt, moet u eerst bepalen wat uw behoeften zijn. Om dat te doen, zou het helpen bij het bekijken van wat u van plan bent om uw kogeljournaal voor te gebruiken.

Bent u op zoek naar een tijdschrift die u dagelijks met u kunt dragen? Heb je het nodig om klein genoeg te zijn om in je tas te passen? Heeft een heel dagboek nodig? Als je een student bent, is een klein tijdschrift misschien geen goed idee, omdat je het waarschijnlijk over lange afstanden zult dragen. De beste optie voor jou zou zijn om een klein journaal te krijgen, dat je in je rugzak of koffertje zou kunnen plaatsen zonder de grootte in gevaar te brengen.

Uw behoeften zijn de belangrijkste bepalende factor bij het kiezen van de juiste maat van het tijdschrift.

Als u bijvoorbeeld wilt gebruiken uw kogeljournaal als planner, dan wilt u dat het klein genoeg is om in uw portemonnee te passen, maar niet zo klein dat u niet eens kunt schrijven. Als u echter uw bullet-tijdschriften wilt gebruiken als een notitie, dan wilt u waarschijnlijk iets groter en dat u comfortabel in uw hand kunt houden. Er zijn verschillende variƫteiten van kleinere kogeljournalen met grote zakken met kaartverdelers, zodat u afzonderlijke papieren en notities kunt houden, zoals een indexpagina, een tijdschriftpagina en andere vellen papier.

Veel mensen hebben de neiging om te denken dat een dagboek alleen bedoeld is voor de serieuze bedrijfswereld, maar veel mensen gebruiken ze ook als een middel om een record van het persoonlijke leven te houden, zoals hoeveel paren sokken die ze hebben of waar ze het weekend hebben of waar ze zijn geweest Een kogeljournaal kan ook worden gebruikt als een manier om activiteiten op te nemen voor een werkgerelateerd project, zoals een rapport over een recent project waaraan u hebt gewerkt, of details over een presentatie die u op het werk hebt gemaakt. Als u besluit dergelijke dingen op te nemen, dan wilt u een type tijdschrift vinden waarmee u dit kunt doen zonder dat het te omvangrijk is. Veel van de kleinere kogeljournalen en notebooks hebben flexibele pagina’s, zodat u de afmetingen kunt aanpassen aan uw handschrift.

Het laatste type tijdschrift dat we gaan bespreken is het minimalistische bulletjournaal. Dit type is perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan alleen de blote essentials met hen. Een minimalistische notebook zou de nodige schrijfruimte bevatten, maar niets anders. Deze zijn geweldig voor studenten omdat het hen in staat stelt alles in de notebook mee te nemen, waar ze ook zijn. Je kunt je notebook gemakkelijk met je mee naar de les, maar de meeste mensen willen niet rond een notebook dragen tijdens het werken, dus een minimalistische optie is de beste voor hen.

Zoals je kunt zien, is er geen verkeerde keuze als het gaat om bullet journaling. Het is echt aan jou om degene te vinden die het meest geschikt is voor je eigen persoonlijkheid en levensstijl. Voor sommige mensen geven ze de voorkeur aan een groter formaat, zodat ze meer kunnen schrijven, maar als dat geen optie is, dan moet een zak, mini-journaal of zelfs een notebook prima zijn. Het maakt niet uit welke methode u kiest, denk na over wat u van het kogeljournaal wilt en kiest een methode die u zal helpen uw doelen te bereiken.

Meer informatie lees je hieronder https://www.mylovelynotebook.nl