Beste bullet journaling ontwerpen – 3 manieren om uw dagboek beter te maken

Waarom heb je het beste bullet-dagboek nodig? Omdat een kogeljournaal het beste voor mij is, en bijna elk eentje die ooit is gebruikt, is het beter dan de vorige geweest. Beste Bullet Journal notebooks. Het officiële bulletjournaal. (Geen website, geen eBook, alleen de eigenlijke notebook die bij de software wordt geleverd.)

De officiële bullet-tijdschriften zijn erg duur, met wat retail op $ 150 of meer, en ze zijn niet het soort product dat u in uw voorvak kunt plaatsen en ergens met één tot vierhonderd vellen papier tegelijk wilt schrijven. Maar er zijn honderden andere merken van bullet-tijdschriften, waarvan vele veel minder kosten, en sommige hebben zelfs geen lederen draagtas.

Sommigen van hen zijn voorzien van speciale software die alles doet, behalve schrijven! Ik hou van mijn kogeljournalen, precies zoals ze zijn.

Als u op zoek bent naar de beste kogeljournalen, moet u echter overwegen welk type omgeving ze in de meeste zullen worden gebruikt. Als u van plan bent regelmatig in hen te schrijven, wilt u iets dat gemakkelijk op te schrijven en dat geen extra functies heeft die afbreuk doen aan uw productiviteit. Bijvoorbeeld, vele rasterpunt of spiraalbindende stijlen gebruiken kleine gaten om u toe te staan alles te pinnen zonder enige snijden, peeling of scheuren. Zelfs als je twee boeken tegelijk bindt, zullen deze kleine tranen niet onopgemerkt blijven, zolang je voor hen zorgt.

De meeste spiraal- of rasterbinderstijl bullet tijdschriften hebben aan elke kant een zak. Deze zakken zijn geweldig voor het opbergen van aantekeningen en herinneringen over dingen die je misschien bent vergeten om toe te voegen aan het tijdschrift. Ze zijn meestal bekleed met kaartvoorraad of lichtgewicht index-kaart, zodat u rechtstreeks op hen kunt schrijven zonder zich zorgen te maken over het bloeden of beschadigen. Ik heb de neiging om de zachte dekkingsstijl over de harde dekking te bevorderen omdat het gemakkelijker in de ogen is. Het lijkt ook een goed idee om een lege kaartvoorraden te gebruiken voor de occasionele herinnering om koffie te kopen!

Als u de voorkeur geeft aan een nietmachine voor uw bullet-dagboek, zijn er veel ontwerpen beschikbaar. Ik geef de voorkeur aan die met een elastische band rond de opening, zodat ik het gemakkelijk kan openen en sluiten zonder de pijn of gedoe. Er zijn ook veel verschillende sluitingstypen, dus je kunt degene kiezen die het beste voor je werkt. Ik heb de neiging om pennen te bevoordelen in plaats van potloden voor mijn pennen en potloden. De Pen Loop-sluiting is erg handig en stelt u in staat om eenvoudig uw pen in te voegen en te verwijderen.

Sommige kogeljournalen worden geleverd met zowel een harde kap als een zachte kap. Ik geef de voorkeur aan de harde dekking voor organisatiedoeleinden, omdat ik niet wil dat de zachte kap vies of gescheurd wordt. U kunt echter eenvoudig de hoes volledig verwijderen als u dat wenst. Wat je ook kiest, voel je vrij om plezier te hebben!

Meer informatie lees je hieronder My Lovely Notebook